Blog door Anne De Bruijn

stilte voor en na de storm

februari 2022

‘er hangt magie in de lucht’
Het is zo’n dag die je alleen al vanwege de datum wilt onderzoeken. Voor mij is het zowel stilte na als voor de storm. De afgelopen dagen is in elke kier verse lucht geblazen, een grote energetische voorjaarsschoonmaak lijkt het.

Het is opgeklaard en er is ruimte. Waarvoor? Nou alles, want met het opengaan van de samenleving kan ik al mijn plannen, wensen en zaadjes ook echt voeden met de liefde en aandacht van anderen. Dat voelt ook meteen als stilte voor een storm. Het is ook letterlijk stilte voor de storm want de carnaval komt er aan. Een feest dat mij altijd heeft verwonderd. Als meisje zocht ik het rustigste plek op door te werken achter de bar en er toch bij zijn, maar vanuit mijn eigen space. Dat kenmerkt mij, ook in het nu. En ik zie bij meerdere mensen om me heen de struggle hoe om te gaan met dat er veel reuring is en we weer moeten.

palindroom

In deze dag 22 02 2022 herken ik dit ook, alsof we in het oog van de storm zitten, in het midden. Een palindroomdag, van voor naar achter of andersom te lezen, het blijft het zelfde door de spiegel die in het midden zit. Reflectie, intuïtie, liefde, harmonie, evenwicht zijn de woorden die bij mij opkomen. Allemaal woorden die geladen zijn met vrouwelijke energie en een oproep doen om je te verbinden met 2 kanten, om oordeelloos waar te nemen en een ander met een open hart te benaderen. Daar waar liefde huist is er ruimte voor verruimd bewustzijn, denk maar eens aan wat je allemaal bereid bent te doen of te overwegen wanneer je verliefd bent.

Ook bij Goedstof raakt het me iedere keer weer als de magie ruimte krijgt. Een overvloed van liefde. Net als in je hart, de plek waar alles samenkomt en die de boodschap uitdraagt dat jij ongeschonden, onaantastbaar bent in je kern.

Ik vind dat geruststellend. Wanneer ik mijn hand op mijn hart leg met deze gedachte voel ik mezelf zachter worden. Dat gun ik jou ook. In gedachte leg ik mijn hand op jouw hart.

Liefs, Anne

‘dans met je hart en je voeten zullen volgen’