professional

Susan Lenting

yogadocent | mindfulness | klankschalentherapeut

‘vanuit verbinding met de lichtfrequenties’
Susan Lenting

Susan Lenting is in haar element wanneer ze in verbinding staat en mag werken met lichtfrequenties. In meditatie, in yin yoga, een klankschalenconcert of een massage met essentiële oliën. Zolang de woorden mindfulness en wellness van toepassing zijn, is ze er voor in. Thuiskomen waar je bent met je hart, je gevoel, zonder gedachten, zo omschrijft ze dit zelf.

Behalve klankschalentherapie, yogadocent en masseur is Susan partner van Harold en moeder van twee kinderen, twee bonuskinderen en trotse oma van een kleinkind. Van oorsprong is ze verpleegkundige, een beroep dat ze nog steeds met veel plezier uitoefent.

Na een heftige periode gooit ze privé het roer volledig om en gaat op zoek naar wie ze daadwerkelijk is. Ze start een opleiding tot yogadocent. Een vierjarige studie die haar enorm veel inspiratie geeft. Vooral de Chinese geneeskunst en het leven met de orgaanklok spreken haar aan. “Het ritme volgen van je lijf, je organen en emoties stimuleert de verbinding met jezelf en in verbinding zijn we thuis.”

Bij het vinden van die verbinding wil ze anderen graag helpen. Het liefst geeft ze dan ook specifieke yoga, bijvoorbeeld voor mensen met burnout- of overgangsklachten, problemen door seksualiteit, scheiding of hersenletsel (infarct/parkinson). “Ik vind het fijn om vanuit een veilige omgeving handvaten mee te geven, zodat anderen vanuit eigen kracht levensstukken aan kunnen pakken.”

Om dit doel te bereiken, maakt Susan gebruik van klankschalen, afstemmingen, healing, coaching, kristallen en essentiële oliën. Vanuit breed perspectief stemt ze intuïtief af, helpt anderen op weg op hun pad; een pad naar meer bewustzijn en een diep gevoel van liefde in zichzelf.

‘vertrouw op je intuïtie’

producties