productie

tarotopstelling

vrijdagochtend

5 juli
‘iemand met zijn schaduw confronteren is hem zijn eigen licht laten zien’ ― Carl Gustav Jung
Waarom voel ik wat ik voel, doe ik wat ik doe, ervaar ik wat ik ervaar. Door samen een kijkje te nemen in jouw innerlijk landschap en de onderstroom waar te nemen, kan inzicht ontstaan. Inzicht geeft ruimte en mogelijkheden voor acceptatie, vergeving en actie. In deze productie bundelen Anne de Bruijn en Nicole Smolenaers hun persoonlijke liefdes voor systemisch werk en tarot. Door vanuit liefde openheid voor de ander te creëren, ontstaat een veilige bedding, waarin de magie haar werk kan doen.

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw plek in een systeem, in welke vorm dan ook, en je (non-verbale) interactie met andere mensen of invloeden binnen dat systeem. Een opstelling is een ruimtelijke weergave van een systeem. Bijvoorbeeld een familieopstelling, waarbij andere mensen je familieleden representeren. Afhankelijk van wat resoneert bij een representant kan er een beweging of waarneming zijn, waardoor dynamieken in de onderstroom duidelijk worden.

Het is dus een methode om helder te krijgen wat er werkelijk – wellicht onbewust – speelt. Puur alleen vanuit verwondering te kijken naar wat je ervaart. Zicht krijgen op hoe factoren en symptomen resoneren, kan zorgen voor inzicht en zelfreflectie, waardoor patronen kunnen worden doorbroken.

Tarot is eveneens een geweldig instrument om jezelf beter te leren kennen. Een kaartlegging is altijd een spiegel, die soms inzichten en verklaringen geeft, soms overwegingen of adviezen. De kaarten geven een richting aan of zetten onbewuste gevoelens in het licht. Dit zorgt dat je vanuit een breder perspectief naar het onderwerp, jezelf of je vraag kijkt.

Vertrouwende op feit dat de zuivere intentie zorgt voor de juiste energetische trilling laten Anne en Nicole in deze productie de disciplines samenvallen en complementair werken. Anne neemt je, vanuit haar eigen ontdekkingsreis in het werken in het magische veld, mee in het intunen op de onderstroom door je lijf in te zetten als antenne vanuit een verwonderende houding.

De tarot – die Nicole al meer dan dertig jaar ervaring fascineert, omdat er telkens nieuwe (diepere) lagen te ontdekken zijn – wordt hierbij ingezet als extra leidraad. Sommige tarotkaarten geven een wat meer abstracte boodschap terwijl andere heel concreet zijn of een nuttige affirmatie geven. Het blijft interessant om te kijken wat ze aanvullend onthullen. Zeker wanneer een specifieke vraag wordt uitgediept met hulp van representanten. Zowel de vraagsteller als de representanten gaan blind invoelen op de posities met de tarotkaarten.

Ook ga je onderzoeken waarom jij je tot een bepaalde positie aangetrokken voelt. Wat zegt dit jou? We gaan kijken welke boodschap je hieruit mag meenemen en welk advies je daarvoor eventueel krijgt.

wanneer

5 juli
10.00 – 12.30 u.
(inloop v.a. 09.45 u.)

investering

€ 15,- voor representant (geen ervaring nodig)
€ 45,- voor vragensteller (VOL)

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert

tarot opstelling met representanten

maak je keuze(Vereist)
Betaalmethode*