productie

van zingen naar zijn

Vanuit je stem, verstilling, verbinding en vertrouwen naar rusten in zijn. Van hoofd naar hart. In deze ‘van zingen naar zijn’ sessie ga je samen met Linda Smeets zingen, werken aan je ademhaling en mediteren, lichaamswerk doen en bewustzijn creëren. In groepsverband samen luisteren naar muziek en mooie gesprekken voeren die altijd bijdragen aan het geheel.

Linda Smeets

Deelnemers benoemen de openheid, betrokkenheid, de energie, het plezier en de aandacht voor de groep. “Linda vraagt door waar anderen stoppen, dit doet ze vanuit rust en vertrouwen, waardoor de ander zich opent. Linda weet de essentie te raken”, zo schrijft een deelnemer.

Wanneer je zingt, gebeurt er zoveel waar je niet omheen kunt en waar je je wellicht nog niet bewust van was. Dit bewustzijn geeft nieuwe ingangen om te zien wat er is, om dat te voelen en uit je comfortzone te stappen. Als zangeres, vocal coach en bewustzijnsontwikkelaar brengt Linda alles samen in haar sessies.

Geeft je lijf je signalen dat je aan ‘de bak moet’? Luister hiernaar en ga aan de slag. Hoe voel je dit? Je hebt een hoge ademhaling, last van hyperventilatie, bent kortademig, hebt burn-outklachten of een overspannen gevoel. Ook kun je je angstig voelen, last hebben van je stem, het moeilijk vinden om in het openbaar te spreken of om jezelf te laten zien en horen (voor jezelf op te komen).

Vaak denk je te veel na, waardoor je niet meer bij je gevoel komt. Je stem even niet kunt vinden. Wil je graag weten wat jij te brengen hebt in deze wereld, wat jouw talenten, passie en missie zijn? Mis je de glans, de sprankel in je leven, waardoor dingen meer energie kosten, dan je eigenlijk zou willen? Dan gaat deze sessie je zeker veel brengen. “Wanneer je bereid bent je open te stellen, openbaren zich de antwoorden als vanzelf tijdens het zingen. Je hoeft ze alleen maar te zien en daar ben ik voor”, aldus Linda. “Ik begeleid je naar deze nieuwe route waarin jouw kracht, jouw sprankeling en jouw passie zich aan jou ontvouwen.”

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar