productie

vandaag is rood

‘verander de kleuren in je wereld, en je wereld zal veranderen’ – Thelma van der Werff
Een workshop waarin je samen met Mariëlle Verbeek alle aspecten van de kleur rood gaat onderzoeken. Wat zijn de eigenschappen en betekenissen van rood, hoe reageren mensen als ze deze kleur zien, hoe is jouw relatie met rood en veel interessante ‘rode’ weetjes.

Mariëlle Verbeek

Kleur is een fractie van licht, een frequentie of golflengte die we met onze ogen kunnen waarnemen. Kleur is meer dan alleen iets dat je mooi of niet mooi vindt. Kleuren doen iets met je. Elke kleur die je ziet, roept onwillekeurig een gevoel en/of een reactie bij je op. De gevoelens en/of de reacties zijn universeel en voor elk mens gelijk. Deze relatie tussen kleur en menselijk gedrag is wetenschappelijk bewezen.

Je kunt kleur zien als een taal die simpel maar erg krachtig informatie overbrengt. Deze woordeloze communicatie is heel sterk. Het gaat op een onbewust niveau en kan niet genegeerd worden.

Bovendien is de taal mondiaal. Waar op aarde je ook bent, iedereen begrijpt hem instinctief en ervaart hem hetzelfde.

Rood is een aardse kleur vol energie. Een kleur die staat voor de basis, voor dagelijkse dingen als eten, drinken, slapen, voortplanting en liefde. Maar rood wordt ook geassocieerd met gevaar en roekeloosheid.

In deze workshop leert Image professional & colour coach Marielle je nog veel meer over de kleur rood. Ze vertelt hoe rood commercieel kan worden ingezet, hoe rood je in je dagelijkse leven kan helpen en wanneer rood juist niet zo’n slimme keuze is. De workshop is boeiend voor iedereen die meer inzicht wil over de invloed van kleuren in het leven.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar

meer over Mariëlle