professional

Vera Bruinen

astroloog | systemisch coach | jeugdprofessional

‘look to the moon and stars to find the answers that lie within you’- unknown
Vera Bruinen

Naast haar opleidingen en werkervaring in het maatschappelijk werk, heeft Vera Bruinen hbo-studies in astrologie en systemisch werk gevolgd. Deze combinatie van kennis biedt haar de expertise om mensen (h)erkenning én inzicht in zichzelf te geven, waardoor ze meer in hun eigen kracht komen te staan. Op een liefdevolle, holistische, maar ook duidelijke manier.

“Bewustwording is de eerste stap naar een harmonieuze samenwerking tussen de diverse aspecten van je persoonlijkheid”, benadrukt Vera die zich vanaf haar veertiende in astrologie verdiept. Aanvankelijk puur uit interesse, maar in 2005 rondt ze de erkende hbo-opleiding voor praktijkvoerend astroloog (Ascella Zuid) af. Twee jaar later start ze een eigen praktijk in persoonlijke begeleiding.

Haar grote kracht ligt in het snel kunnen zien van alle verbanden en haar no-nonsense uitleg. Ze ziet astrologie als een geweldig middel voor een objectieve persoonlijkheidsanalyse; met de daarmee samenhangende wensen, behoeften en mogelijkheden, maar ook uitdagingen en belemmeringen.

Haar interesse voor de beweegredenen van de mensen, maakt dat ze de studie systemisch werken oppakt. Systemisch werk boeit haar mateloos. “Omdat ook dit je innerlijke leven in beeld brengt. In combinatie met een geboortehoroscoop geeft dit een nog duidelijker beeld van je persoonlijkheid en blauwdruk.”

Sinds 2016 is Vera tevens werkzaam als maatschappelijk werker en jeugd- en gezinsprofessional. In haar optiek bestaat er een duidelijke, logische koppeling tussen jeugd- en gezinsprofessional en systemisch werk. Ook opvoeding en inzicht in de mogelijkheden van je kind vormen voor haar een koppeling tussen het werk als jeugd- en gezinsprofessional en de astrologie.

‘there is stardust in your veins; we are literally, ultimately children of the stars’ – Jocelyn Bell Burnell

producties