productie

verbonden ademhaling

zondag

25 augustus
‘soms hoeven we alleen maar bewust te ademen om verbonden te zijn met onszelf’
Ademen doen we onbewust, 24/7, gelukkig. We hebben tenslotte zuurstof nodig en ademen staat (letterlijk) voor het innemen van levensenergie. Uitademen is loslaten. In deze productie neemt adem & vitaliteitscoach, yogadocent en veteraan, Sylvia Winkelmolen, je mee op een innerlijke (ontdekkings)reis. Een reis waarop je gaat ervaren wat met name de verbonden ademhaling jou kan brengen.

Sylvia Winkelmolen

Ademen doen we altijd, ieder moment van de dag en nacht, zonder erover na te denken. Je adem is echter ook een belangrijke gids. Je kan adem inzetten om te ontspannen, om te activeren, te helen, verder in je lijf te zakken en om je eigen grens te leren herkennen en erkennen. Door de inademing en uitademing aan elkaar te verbinden, maak je meer verbinding met jezelf. Hierdoor haal je meer zuurstof binnen dan normaal en dat kan iets losmaken in je lichaam.

Deze verbonden adem helpt je om dieper in contact te komen met jezelf, met de liefde voor jezelf en je emoties. Het helpt om blokkades op te lossen op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Na een korte uitleg over wat verbonden adem precies inhoudt, ga je in een klein groepje met Sylvia de ademsessie in.

Door overal doorheen te ademen, ontdek je dat alles wat zich in een golfbeweging aandient ook weer op die beweging verdwijnt. Jij mag ervaren wat in jou aanwezig is en gezien wil worden. In alle veiligheid – en met de juiste begeleiding – krijgt dat allemaal de ruimte. Ook krijg je uitvoerig de tijd om te landen, om in verbinding te komen in jezelf en meer ontspanning en ruimte in jezelf te voelen. Je brengt je lijf als het ware in een natuurlijke flow. Heerlijk toch?

Na de ademsessie is er alle tijd om, als je dat wilt, ervaringen met elkaar te delen onder het genot van een kopje thee en iets lekkers.

wanneer

25 augustus
10.00 – 12.30u.
(inloop v.a. 9.45 u.)

investering

€ 45,-

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert

verbonden ademhaling

Betaalmethode*