productie

vrouwelijk leiderschap

‘let’s embrace it, embrace yourself and your unique power of the feminine’
Een zacht leven is een bewust leven. Als energetisch en systemisch vrouwencoach inspireert, prikkelt en nodigt Loes Meijer vrouwen, ondernemers en organisaties uit om de beweging te maken van hard werken naar zacht leven. Het is in ieder geval een leven met minder wilskracht, doorzetten, voldoen aan verwachtingen, regels en systemen.

Loes Meijer

Aan de basis van dit zachte leven ligt de vrouwelijke energie. De krachtigste energiebron voor vrouwen. Het contact met deze energie zijn we helaas (grotendeels) verloren in deze westerse wereld, die is gebouwd op de mannelijke energie. Terwijl we zo verlangen naar meer rust, vertrouwen, overgave, genieten, spelen, vrouwelijke kracht, intuïtie en waarin je leunt en draagt, vanuit zachte kracht.

Hoog tijd dus, voor vrouwen om hun vrouwelijk leiderschap weer op te eisen en terug te pakken. Dit gaat niet over je werk en functie of wat je doet, maar over de energie vanwaaruit jij je beweegt en jij je krachtig voelt.  En mocht je nu merken bij jezelf: die vrouwelijke energie is soft en kwetsbaar, niets is minder waar! Dit is echter wel de keerzijde, die ons (te) vaak is voorgeleefd.

Aan de hand van 5 archetype vrouwen die deze vrouwelijke energie belichamen, ontdek je de kracht hiervan in jezelf. Deze 5 vrouwen heeft Loes gecreëerd, zodat het niet bij mooie woorden en ideeën blijft, maar je een krachtige tool in handen hebt om deze vrouwelijke kracht van binnenuit te belichamen. Binnen de geborgenheid van een vrouwencirkel maak je een mooie reis met alle vrouwen in jou, door o.a. energetische oefeningen, mini opstellingen en visualisaties.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar