productie

vrouwencirkel reeks

vrijdag

23 augustus
‘i am a woman, what’s your superpower?’
Het principe van een vrouwencirkel (vrouwen die elkaar steunen, versterken en inspireren door zich met elkaar te verbinden) is zo oud als de mensheid. In deze, door mannelijke energie gedomineerde wereld, is het zeker nodig je af en toe even te omringen met zachte, vrouwelijke, ontvankelijke energie. Even samenkomen met gelijkgestemden op een veilige plek.

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

Een vrouwencirkel bestaat uit een reeks verbindende bijeenkomsten waarin vrouwen elkaar ontmoeten – in alle openheid en zonder oordeel – en elkaar aandacht geven, troost, een luisterend oor en rust. Alles vanuit zuivere intentie, vanuit het compassievolle hart. Even een moment om echt contact te maken met je fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Het lijkt een nieuw fenomeen, maar het is verre van dat. Onze voormoeders hebben duizenden jaren deelgenomen aan bijeenkomsten waar oudere vrouwen hun wijsheid deelden en jonge vrouwen hun speelsheid en verwondering teruggaven. In vervlogen tijden ontstonden deze momenten als vanzelf, tijdens het wassen aan het water of doordat de menstruatiecyclus vrouwen samenbracht. Door de tijd heen zijn we deze onderlinge verbinding kwijtgeraakt. Door weer bewust samen te komen willen wij deze connectie herstellen. Omdat we telkens dezelfde vrouwen ontmoeten, wordt de groep omringd met een hartverwarmende energie waar alleen al helende kracht vanuit gaat.

In deze veilige setting brengen Anne de Bruijn en Nicole Smolenaers orakelkaarten, meditatie oefeningen, systeemwijsheid en hun intuïtieve ontvankelijkheid in de cirkel. Het ritme voor de cirkels staat in grote lijnen vast. De exacte invulling is flexibel en afhankelijk van dat waar de groep in het moment behoefte aan heeft.

Deelname is alleen mogelijk voor de reeks, dus niet voor een enkele cirkel.

wanneer

Vrijdagmiddag 13.00 – 15.30 uur
23 augustus
20 september
25 oktober
22 november
20 december
24 januari

investering

€ 225

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert

reeks vrouwencirkel

Betaalmethode*