productie

vrouwendag

‘omarm je eigenheid, je kracht, jouw unieke vermogen’
De internationale vrouwendag 2023 staat in het teken van EmbraceEquity. Equity staat voor inclusie, a sense of belonging, je goed voelen met jezelf en je omgeving. Omdat alles bij jezelf begint, zetten we in deze productie je vrouw zijn centraal. Energetisch en systemisch vrouwencoach, Loes Meijer, neemt je mee op reis naar een krachtige bron, om zo jouw vrouwenkracht te ervaren en te omarmen.

Loes Meijer

Vrouwen zijn gelijkwaardig aan mannen, maar niet gelijk. In een betekenisvolle wereld is dit ook niet de bedoeling, al lijkt het er in deze westerse maatschappij op, dat vrouwen hetzelfde moeten zijn en hetzelfde moeten doen als mannen. Doorpakken, assertief zijn, maken, presteren, analyseren, onderbouwen.

De kracht van een harmonieuze samenleving zit juist in de diversiteit. In de combinatie (de aanvulling) van de mannelijke en vrouwelijke energie. Hoe komt het dan toch dat we zo vastzitten in dat harde werken, in the ratrace? En waar zit de werkelijke ruimte voor de beweging naar een zachter leven?

Volgens Loes zit deze ruimte in het opnieuw verbinden met onze krachtigste energiebron: de vrouwelijke energie. Want, wat gebeurt er als vrouwen meer gaan bewegen vanuit intuïtie, vertrouwen, creatie, overgave en mildheid? Wat zet jij in beweging wanneer jij meer gaat spelen, ontdekken, genieten, prikkelen, je eigen stroom volgen, je waarheid spreken? Niet vanuit weerstand of rebellie, maar vanuit een zachte kracht. Jouw, van nature zo krachtige, vermogen volledig opeisen en omarmen.

zakken in je vrouwelijke energie werkt helend!

Ter ere van internationale vrouwendag maken we op deze bijzondere avond een betekenisvolle vrouwencirkel. We zetten samen een dragend veld neer, zodat jij helemaal kunt zakken in je vrouwelijke energie. Vertragen, verstillen, verzachten en verbinden. Let’s embrace it, embrace yourself and your unique power of the feminine.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar