traject

vrouwenstof

‘the universe is the mirror in which we can contemplate only what we have learned to know in ourselves’ ― Italo Calvino

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

Samen reflecteren om bewust te worden van wie je werkelijk in essentie bent. In dit traject ligt de focus op het omarmen van je lessen, door echt te doorvoelen, te ervaren en te zien waar jij jezelf (onbewust) nog blokkeert om volledig aanwezig te kunnen zijn vanuit jouw innerlijke kern. Door dat wat er is herhaaldelijk aan te kijken en de boodschappen die daaronder liggen te omarmen, maak je de weg naar persoonlijke ontwikkeling vrij. Dit werkt krachtiger en sneller wanneer iemand je helpt naar binnen te kijken.

waarom een VROUWENSTOF traject?

De weg naar binnen – naar jouw essentie – is als een spier, die getraind mag worden met regelmatig onderzoeken, moed oefenen en de stilte opzoeken. Ritme en regelmaat helpen je hierbij. Dit traject houdt jou bij de les om jezelf de aandacht te geven die jij verdient.

   • intake met Anne of Nicole

   • 1 coachsessie met Anne

   • 1 (tarot)sessie van Nicole

   • deelname aan vrouwencirkel

   • deelname proeftuin of wandeling (zie agenda)

   • deelname productie in overleg (zie agenda)

   • afrondende sessie met Anne & Nicole

  Een Goedstoftraject is een reeks met persoonlijke begeleiding van zowel Anne als Nicole. In een tijdbestek van (ongeveer) 6 maanden ondersteunen wij jou in individuele sessies en in groepsverband om bewuster in het leven te staan. Met meer energie, meer focus, meer vertrouwen en meer zelfliefde. Naast onze expertise en (levens)ervaring, komen onze beider voorliefdes – opstellingswerk en tarot – uiteraard aan bod om factoren en patronen die in de onderstroom aanwezig zijn, helder te krijgen. Deze instrumenten voor inzicht en zelfreflectie vormen een fantastisch tool voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij meer in je eigen kracht komt en kunt leven vanuit authenticiteit.

  door wie

  Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

  investering

  € 625,-

  waar

  in overleg te bepalen