productie

weekendretraite Meij-tijd

‘you carry so much love in your heart, give some to yourself’
Vertragen. Verstillen. Verzachten. Verbinden. Dat zijn de thema’s van het weekendretraite dat Anne de Bruijn en Loes Meijer samen organiseren in mei, in het voorjaar dat een ideale tijd is voor mij-tijd. De professionals vinden elkaar in de liefde voor systemisch werk, vrouwenkracht, bewustwording en liefdevol leven. Elk vanuit hun eigen uniekheid, inspireren ze vrouwen hun ware kracht te (her)vinden.

Anne de Bruijn & Loes Meijer

Met liefde, humor en zachtheid prikkelen Anne en Loes jou om je te bevrijden van vastgezette patronen, zodat je in verbinding met jezelf en in vrijheid kunt leven. Het hele weekend staat in het teken van jou. In stilte en met elkaar komen allerlei disciplines aan bod; van systemische (schrijf)oefeningen, opstellingen en innerlijk werk tot mediteren, ademwerk, huilen, lachen, eten en heerlijk voldaan gaan slapen. Liefdevol wakker worden bij jezelf.

Het dagritme staat vast, maar de professionals en het programma zijn flexibel. De dagen vormen zich aan de hand van de wensen en behoeftes in het moment. Met afwisseling in diepgang en lichtheid, met plezier en zorg voor elkaar.

“Als je dat gevoel kent, van telkens vastlopen op hetzelfde thema, dat er – ondanks al je effort – toch nog een schakel lijkt te ontbreken en je de verandering maar niet kunt pakken, dan is dit retraite iets voor jou”, aldus energetisch en systemisch vrouwencoaches Loes en Anne. Tijdens dit tweedaagse retraite helpen ze jou af te zakken naar de diepere lagen om te zien waar de daadwerkelijke verstrikking zich bevindt. Ze begeleiden je om dit in beweging te brengen en ruimte te maken voor datgene in jou, waarvan jij wéét dat het er is, maar wat er nog niet (volledig) uitkomt.

Herken jij je als bewuste vrouw in een van deze stellingen:

  • voel je dat het tijd is om je ware gave, talenten en waarheid met de wereld te gaan delen
  • ervaar je dat er nog iets tussen staat om vrijuit levenskeuzes te maken voor jezelf
  • speelt er een innerlijk proces of patroon waar je helderheid en grip op wilt krijgen
  • wil je op zoek naar wat diep in jou ernaar verlangt om geleefd te worden
  • of ben je toe aan wat extra tijd voor jezelf op een fijne plek en in een veilige bedding


En heb je de durf en de moed om in dat proces te stappen? Geef je dan op voor deze coproductie. De zorgvuldig gekozen locatie voor Meij-tijd is B&B van de Donkhoeve (Oirschot). Deelname is inclusief lunches, ontbijt, avondeten, fruit, thee, koffie, water, inspiratie en ontroering. Er zijn tweepersoonskamers met éénpersoonsbedden gereserveerd. Geef je de voorkeur aan een kamer voor jou alleen, neem dan contact op. De groep deelnemers wordt bewust klein gehouden.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar